Potkal jsem kamaráda, který mi říkal, že když není úplně v pohodě (stres, náročnější životní situace, atd.), tak má v telefonu nachystané audio nahrávky přednášek Pavla Morice z Cesty Úspěšných, které mu pomohou uvědomit si, kam a jak se má v životě ubírat jeho pozornost, aby se cítil dobře.

Pavel Moric je jedním z nejnavštěvovanějších mentorů našeho projektu. Jeho přednášky dokáží s člověkem pohnout způsobem, který předtím nezažil.

Tento článek má sloužit jako rozcestník toho nejzajímavějšího obsahu, který Pavel vytvořil.

 

Pokud chcete zažít Pavla Morice živě, tak se registrujte na sobotní Best of Pavel Moric.

 

 

Video přednášky

Veškeré video přednášky jsou dostupné přímo z webu Cesty Úspěšných.

 

Tady najdete jejich přehled: VIDEO PŘEDNÁŠKY S PAVLEM MORICEM

 

Video přednášky trvají kolem 80 minut a i když se některá témata opakují, každá z nich vám nabídne něco nového. Rozhodně doporučuji si na ně udělat čas. I v případě, že jste je už viděli. Budete překvapeni, na kolik věcí jste už zapomněli.

 

Na obrázku může být: 1 osoba, text

 

 

 

Články

Jeden z článků se věnuje překonání strachu. Čtení vám zabere asi dvě minuty a díky jednoduchým ale účinným tipům se naučíte, jak se svým strachem pracovat tak, ať vám pomáhá.

Článek o překonání strachu podle Pavla Morice

 

Další článek ukazuje 10 technik, které vám pomohou v rozvoji osobnosti. Opět se jedná o velmi snadné nástroje, které vám ale při pravidelném používání mohou obrovsky pomoci.

 

Článek 10 technik Pavla Morice pro lepší život

 

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a text

 

 

Sledujte blog Cesty Úspěšných. Připravujeme pro vás řadu dalších článků, které vás v rozvoji osobnosti podpoří.

 

 

The Best of Pavel Moric

Nic nenahradí možnost navštívit živou akci s Pavlem. V sobotu 8. června nás čeká jedinečný koncept. Celodenní událost, na které Pavel představí to nejlepší, co za poslední rok „nasbíral“. Akce je za dveřmi, proto se registrujte co nejdříve!

 

Chci na akci Best of Pavel Moric

 

 

Na obrázku může být: 5 lidí, text

 

 

 

Připravujeme

Často se nás ptáte na koncept denních video tréninků s Pavlem Moricem, který je dostupný zdarma po registraci na našem webu. V současné chvíli pracujeme na zprovoznění možnosti přihlášení, aby vše fungovalo jako dříve. Buďte prosím trpěliví. Tréninky budou brzy k dispozici.

 

 

Autor článku: Jan Skryja
Zakladatel projektu Cesta Úspěšných